Zavolajte nám +86-755-27806536
Napíšte nám tina@chenghaodisplay.com

Flexibilná doska s plošnými spojmi Pre displej z tekutých kryštálov

2023-03-01

1. Priemyselné polohovanie

Existuje mnoho spôsobov, ako klasifikovať PCB. Podľa # farebnej lcd obrazovky # flexibility základného materiálu sa dá rozdeliť na pevnú dosku (R-PCB), flexibilnú dosku (FPC) a dosku s pevným ohybom; Panely, viacvrstvové dosky. Okrem toho existujú špeciálne kategórie produktov, ako sú vysokorýchlostné vysokofrekvenčné dosky, spojovacie dosky s vysokou hustotou (HDI), obalové substráty atď.

2. Výrobný proces

Výrobný proces PC možno zhruba rozdeliť na dve časti, jednou je výroba obvodovej vrstvy a druhou je spojenie. Na stlačenie a opätovné spracovanie obvodovej vrstvy s inými materiálmi vrstvy a nakoniec vytvorenie kompletného FPC. Keď je vedenie na prenos signálu rozmiestnené na vonkajšej vrstve FPC, aby sa predišlo # 5,5 palcovému dotykovému displeju # skresleniu signálu spôsobenému elektromagnetickým rušením počas procesu prenosu signálu. FPC stlačí vrstvu elektromagnetického tieniaceho filmu po stlačení krycieho filmu, aby tienil vonkajšie elektromagnetické rušenie. Aby sa zabezpečilo, že obvod FPC môže fungovať normálne.

 

3. Klasifikácia

Podľa počtu a štruktúry vodiča možno produkty FPC rozdeliť do štyroch kategórií: jednovrstvové, dvojvrstvové, viacvrstvové FPC a pevné a flexibilné dosky plošných spojov. S nárastom počtu vrstiev sa výrazne zvýšil počet liniek a prenosová kapacita signálových # tft lcd modulov #, ktoré je možné umiestniť do rovnakého objemu. Objem, ktorý zaberá doska FPC, sa efektívne zmenšil, čo poskytuje koncovému produktu pohodlie, aby mohol obsahovať viac funkcií.


 


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy