Zavolajte nám +86-755-27806536
Napíšte nám tina@chenghaodisplay.com

Osem výhod modulu LCD z tekutých kryštálov

2022-09-26

LCD displej z tekutých kryštálov #TFT LCD# modul je zobrazovací #10,1-palcový TFT LCD monitor # komponent s relatívne vysokým stupňom integrácie, ktorý sa vzťahuje na LCD displej#obrazovka LCD reklama#produkt, ktorý integruje sklo a LCD ovládač. Modul displeja z tekutých kryštálov # tenký panel LCD displeja # zhromažďuje zariadenie s displejom z tekutých kryštálov # dotykový lcd panel # zariadenie, ovládač, dosku plošných spojov, zdroj podsvietenia a externý pripojovací port atď. kde sa vyžaduje displej z tekutých kryštálov # dotykový panel LCD #. V modernom elektronickom dizajne sa tiež zvyšuje použitie modulu displeja z tekutých kryštálov # LCD panel veľkoobchodný #. Aké sú teda výhody modulov LCD z tekutých kryštálov? Nasledujúci text predstaví osem výhod modulu LCD s tekutými kryštálmi.


Osem výhod modulu LCD z tekutých kryštálov:

 

1. Vysoký displej # prispôsobený k dispozícii 10,1 palcový TFT LCD pre kvalitu poz #

 

Pretože každý bod na displeji z tekutých kryštálov #10,1 TFT LCD monitor#zachováva farbu a jas po prijatí signálu a vyžaruje stále svetlo, na rozdiel od displeja s katódovou trubicou (CRT) # TFT LCD displeja 10.1 #, ktorý potrebuje neustále obnovovať svetlé miesta. Preto má LCD monitor vysokú kvalitu obrazu a žiadne blikanie, čím sa znižuje únava očí.

 

2. Žiadne elektromagnetické žiarenie

 

Relatívne povedané, displeje z tekutých kryštálov # sériová obrazovka LCD modulu # majú prirodzené výhody pri predchádzaní žiareniu, pretože žiadne žiarenie neexistuje. Pokiaľ ide o prevenciu elektromagnetických vĺn, displej z tekutých kryštálov # LCD displej s riadiacou doskou # má tiež svoje výhody. Používa prísnu tesniacu technológiu na utesnenie malého množstva elektromagnetických vĺn z budiaceho obvodu na displeji # LCD dotykový panel #.


3. Veľká pozorovacia plocha

 

Pri rovnakej veľkosti displeja je zobrazovacia plocha LCD displeja väčšia. Zobrazovacia plocha LCD monitora je rovnaká ako veľkosť jeho uhlopriečky. Monitory s katódovou trubicou majú okolo predného panela obrazovky približne palcový rám, ktorý nemožno použiť na zobrazenie # LCD inteligentný dotykový panel #.

 

4. Široká škála aplikácií

 

Dá sa použiť na LCD televízory, LCD monitory kamier a vreckové herné konzoly. DSTN a TFT, ktoré sa objavili neskôr, boli v počítačoch široko používané ako zobrazovacie zariadenia z tekutých kryštálov # LCD obrazovka. Displeje z tekutých kryštálov DSTN# LCD obchodné panely#boli používané v skorých prenosných počítačoch; TFT sa používal v oboch prenosných počítačoch (väčšina prenosných počítačov teraz používa TFT displeje# farebný LCD panel#), ako aj na bežných stolných monitoroch.

 

5, obrazový efekt je dobrý

 

V porovnaní s tradičnými displejmi # LCD dotykový zobrazovací panel # , displeje z tekutých kryštálov # dotyková obrazovka LCD displeja # od začiatku používajú čistú plochú sklenenú dosku a displej# vodotesný LCD displej #efekt je plochý a pravouhlý, čo ľuďom poskytuje osviežujúci pocit.

 

6. Digitálne rozhranie

 

Displeje z tekutých kryštálov # WIFI malá lcd obrazovka # sú všetky digitálne, na rozdiel od farebných obrazoviek s katódovou trubicou # 5,5 palcový 2k LCD #, ktoré používajú analógové rozhranie. To znamená, že pri LCD monitore už grafická karta nemusí konvertovať digitálny signál na analógový a vydávať ho ako zvyčajne. Teoreticky to robí farbu aj umiestnenie presnejšími.



7, dobré proporcie a malé

 

Displej z tekutých kryštálov # 5,5 palcový TFT LCD # dosahuje účel zobrazenia # TFT displej 5,5 palcov # riadením stavu molekúl tekutých kryštálov prostredníctvom elektród na obrazovke # 5 palcového LCD #. Aj keď sa obrazovka zväčší, jej objem sa nezväčší proporcionálne a je oveľa ľahšia ako tradičný displej # LCD panel obrazovky # s rovnakou plochou displeja # 5,0 palcový TFT LCD #.

 

8. Nízka spotreba energie

 

Tradičný displej # 5,0" TFT # sa skladá z mnohých obvodov. Keď tieto obvody poháňajú katódovú obrazovku, aby fungovali, potrebujú spotrebovať veľa energie. Naproti tomu spotreba energie displeja z tekutých kryštálov # LCD dotykový panel modul # sa spotrebúva hlavne v jeho interných elektródach a integrovaných obvodoch ovládača, takže spotrebuje veľa energie. Výkon je tiež oveľa menší ako u tradičných monitorov.

 

Vyššie uvedený obsah predstavuje úvod do ôsmich výhod modulu LCD z tekutých kryštálov. Samotný LCD displej z tekutých kryštálov# Dotykový LCD displej # nevyžaruje svetlo. Dosahuje efekt zobrazenia # LCD panela s plným uhlom pohľadu # úpravou jasu svetla. Toto je pasívny displej # 5,0 palcový LCD displej #. LCD sa vyrábajú hlavne pomocou twist-nematického efektu tekutých kryštálov, čo je efekt elektrického poľa. Tu je prvýkrát predstavená štruktúra a princíp LCD displeja z tekutých kryštálov # 5 palcový TFT LCD kapacitný #, ako aj jeho technické a technologické vlastnosti. Len tak môžeme mať pri nákupe cielené, vedeckejšie a racionálnejšie využitie a údržbu.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy